Högst upp - Exklusiv - Unik - Perfekt läge

Repslagargatan 8, 6tr, Södermalm, Stockholm

Pris & Avgift

4 600 000 kr
3 589 kr / mån
Visa bud
  • 4 600 000 kr Av budgivare 1, 2015-07-15 13:57:00

Storlek

2 rum och kök
Boarea 54 m²

Såld

Denna bostad är såld
Hotellsuite inspirerad vindsvåning utöver det vanliga - ett luftigt och elegant hem med stora fönster, öppna ytor och påkostad interiör. Arkitekturen är genomgående stilren modern med platsbyggda möbler, hög standard och smarta lösningar. Detaljer som vackra golv, valnöt, snedtak, integrerad belysning och ett lyxigt badrum "ett eget spa" ger en trivsam atmosfär, medan praktiska inslag som förvaringsutrymmen samt välutrustat kök ökar komforten. Våningen har ett tyst läge högst upp med utsikt över Södermalms takåsar. Njut av att bo i sköna kvarter som kryllar av trevliga restauranger, caféer och småbutiker. Hiss hela vägen upp till våningsplanet. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden!

Interiör

Våningen disponeras enligt följande:

Hallen går i ljus kulör i kombination med aluminiummosaik, valnöt och sobert grått klinkergolv. Säkerhetsdörr med fjärrstyrt lås är installerat. Infälld LED-belysning och platsbyggt arbetsbord.

Vardagsrum med öppen planlösning mot köket och två stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Platsbyggd soffgrupp och tv-bänk, fondvägg i valnöt. Infälld belysning längs med taket.

Påkostat kök med smakfull inredning. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustningen inkluderar inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, gashäll, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Blandare från Tapwell. Köksinteriör i klassikt vitt med valnötsinslag och designade luckor med dolda handtag. Gedigna bänkskivor i valnöt och platsgjuten betong samt klassisk Italiensk mosaik ovan.

Sovrum med smart skjutdörr mot vardagsrummet. Plastbyggd sängram med infälld LED-belysning. Fondvägg i betong och designad belysning. Ingång till det påkostade badrummet.

Helkaklat badrum med härlig spa-känsla! Det är gott om plats och det finns både inbyggt/inkaklat badkar, separat dusch, kommod i gjuten betong, vägghängd wc, golvvärme och integrerad tvättmaskin. Dusch och kranar från Tapwell.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
4 600 000 kr som utgångspris
Lgh nr
78
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift
3 589 kr/mån. I avgiften ingår vatten, källarförråd & kabel-tv (basutbudet) ComHem. Värme tillkommer om 315kr/mån.
Andelstal
0,3265
Årsavgiftsandel
0,31282
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
740 kr. Driftkostnaderna inkluderar: värme 315kr/mån, försäkring 175kr/mån, gas 50kr/mån och hushållsel 200kr/mån

Byggnad

Byggår
1992
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Energiprestanda 84 kWh/m² år.
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstuga, samlingslokal, övernattningslokal, innergård, cykelförråd, barnvagnsrum.

Förening

Namn
Riksbyggens Brf Överdäcket
Allmänt:
Föreningen förvärvade fastigheten 1992 och beskattas som en äkta förening. Föreningen upplåter 214 lägenheter med bostadsrätt, en bostadsrättslokal samt 15 hyreslokaler. Föreningen har ej beslutat om några avgiftsändringar eller renoveringar av fastigheten. Avgiften sänktes 2006 men har varit oförändrad sen dess. Föreningen godkänner delat ägande men ej juridisk person. Föreningen innehar fastigheten med tomträtt, omförhandling 2020. Teknisk förvaltning sköts av Fastighetssnabben AB och ekonomisk förvaltning av Riksbyggen. Trappstädning sköts av städfirma.

Utförda renoveringar:
Takmålning 2011
Energideklaration 2010
OVK-besiktning 2014
Överlåtelseavgift
1 113 kr
Pantsättningsavg.
668 kr
TV
Kabel-TV basutbudet via ComHem ingår i avgiften.
Internet
Bredband via Telia eller ComHem, debiteras särskilt.
Parkering
Föreningen tilhandahåller ca 100 garageplatser, kostnad: 1125 kr/månad, separat kö.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.