Modern arkitektur - Påkostad - Ljus - Attraktivt område

Törnrosvägen 3E, Tyresö Strand, Tyresö

Pris & Avgift

4 795 000 kr
3 945 kr / mån

Storlek

6 rum och kök
Boarea 135 m²

Visningar

Sön 16 december 12:00-12:30
Öppen visning - Välkommen!
Sista parhuset! Mitt i Tyresö Strands idylliska skärgårdsmiljö byggs detta moderna bostadsrättsparhus av hög kvalitet. Inbäddat i det vackra landskapet har husen varsamt passats in. Det energieffektiva parhuset, är uppfört av välbekanta Derome/A-hus Professional, kända för sin kvalitet inte minst när det gäller trähus. Ett luftigt och elegant hem med stora fönster, öppna ytor och smakfull interiör. Att boendet dessutom överraskar med smarta lösningar, exklusiva material, vattenburen golvvärme, braskamin och stor altan gör den till ett rent nöje att presentera. Den stora altanen i söder är ett extra rum sommartid, ställ bara upp den helglasade skjutdörren och ät alla måltider ute. Bostadens hjärta är det påkostade köket med social och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror och bänkytor i svart granit. Vidare finner vi två eleganta badrum, tre/fyra sovrum, allrum och genomgående god förvaring. Till boendet hör parkeringsplats och förråd. Det är som att bo bekvämt i en egen villa - men med bostadsrättens alla fördelar. Direkt närhet till skola, dagis, natur och shopping. Goda kommunikationer med fem minuters bussresa till Tyresö centrum och direktbuss till Gullmarsplan med restid om ca 30 minuter. Snabbt tillträde möjligt om köparens så önskar, parhuset är slutbesiktat och inflyttningsklart! Parkeringsplats samt eget förråd hör till varje parhus. Välkommen på visning!

Interiör

Redan i entrén möter ljuset och rymden. Hallen, med klinkergolv, är rymlig och har bra plats för avhängning och förvaring. Från hallen kommer vi vidare in till badrum, teknikrum, vardagsrum samt kök. Köket från Marbodal har härliga arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen liksom svängrum för en ordentlig matplats. Lyxigt utrustat med vitvaror från Siemens, köksö och bänkskivor i svart granit. Öppna skjutdörrarna ut mot den trädäckade altanen och njut av frukost i det fria. För den som önskar ett 4:e sovrum/arbetsrum så är det enkelt ordnat, se alternativ planlösning.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och rymmer både soffgrupp, TV-hörna, skrivbord och matsalsmöblemang. Kamin från Contura finns installerad. De boende har självklart även tillgång till gemensam tomtyta utanför terrasserna. Slutligen har entréplan ett badrum, klätt i kakel/klinker och som utrustats med dusch. Teknikrummet har värmepanna och generös förvaring. Entréplan och övre plan har genomgående vattenburen golvvärme och ekparkett.

En fin trätrappa leder upp till övreplanet, med tre bra sovrum som har fönster i olika väderstreck. Här finns också en rymlig klädkammare/förråd samt allrum med stora fönsterpartier och fransk balkong. Badrummet, med fönster, är ljust och har inretts med badkar samt komplett tvättutrustning. Kakel/klinker samt badrumsinredning från Marbodal.

Fakta

Typ
Parhus bostadsrätt
Pris
4 795 000 kr som utgångspris
Lgh nr
5
Rum
6 rum och kök
Boarea
135 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Härlig altan om ca 28 kvm i perfekt söderläge!
Avgift
3 945 kr/mån. I avgiften ingår förråd och parkeringsplats.
Andelstal
22,43
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
1 583 kr. Driftkostnaderna inkluderar: Uppvärmning/el 1000 kr/mån, Vatten/avlopp 366 kr/mån och renhållning 217 kr/mån. Dessa driftkostnader är schablonmässigt beräknade och kan variera utifrån egen förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme
Hiss
Nej
Energideklaration
Nyproduktion så ej ännu upprättad.
Övriga utrymmen:
Det finns förråd, trädgård och numrerad parkeringsplats till varje hushåll.

Förening

Namn
Brf Törnrosvägen 3
Allmänt:
Föreningen består av 6 lägenheter fördelade i två parhus och två studiohus. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Eftersom bostäderna är nyproducerade utgår ingen fastighetsskatt de första 15 åren. Nybyggnadsstandarden gör även att underhållskostnaderna kan hållas låga under lång tid. Föreningen innehar marken med äganderätt. Varje boende får en egen värmepump, vilket gör att varje familj själva smidigt kan styra sina egna uppvärmningskostnader. Värmepumpen installeras med vattenburen golvvärme på samtliga våningsplan. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring.
Internet
Telia öppen fiber kommer installeras och anslutas, sen kan man själv förmånligt välja mellan flera olika leverantörer. Mer info på www.oppenfiber.se. Debiteras särskilt om ca 380 kr/mån enligt ekonomisk plan.
Parkering
Numrerad parkeringsplats ingår i avgiften.

Övrigt

OMRÅDE:
Tyresö kommun är en av Stockholms mest expansiva kommuner där många nya hus byggs och en inflyttning sker allt eftersom fler områden blir detaljplanelagda. Kommunen ger ett högkvalitativt boende med mycket natur och skärgård mindre än 20 km från Stockholms city. Tyresö Strand är ett attraktivt bostadsområde med både villor och flerbostadshus. Området ligger vackert med naturen och havet runt hörnet. Erstaviken är en del av Stockholms skärgård och här finns ett havsbad med sandstrand och lekplats.

Kommunikationer:
Goda kommunikationer med fem minuters bussresa till Tyresö centrum och direktbuss till Gullmarsplan med restid om ca 30 minuter.

Butiker och service:
Vid Strandtorget finns livsmedelsbutiker, café, restauranger, frisör m.m. Invid Kalvfjärden ligger vackra Tyresö Slott med Slottskrogen samt Café Notholmen som är en härlig utflykt sommartid. I Tyresö Centrum finns vidare all tänkbar service med livsmedelsaffärer, butiker, bank, apotek, systembolag och restauranger samt vårdcentral, bibliotek, skolor och daghem.

Skolor och förskolor:
I närområdet finner vi skolorna: Strandskolan F-9, Tyresö skola F-9 samt flertalet förskolor: Strandpärlan, Slottsvillan, Hästhagen, Stjärnan och Kyrkans förskola.

Visningar

  • Sön 16 december 12:00-12:30

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan