Balkong - Påkostad - Modern arkitektur - Utsikt - Högt läge

Siloplatsen 6, 7tr, Kvarnholmen, Nacka

Pris & Avgift

3 600 000 kr
2 970 kr / mån
Visa bud
  • 3 650 000 kr Av budgivare 3, 2018-09-19 19:12:00
  • 3 600 000 kr Av budgivare 2, 2018-09-19 18:56:17
  • 3 575 000 kr Av budgivare 3, 2018-09-19 18:30:15
  • 3 500 000 kr Av budgivare 2, 2018-09-19 10:36:50
  • 3 450 000 kr Av budgivare 1, 2018-09-18 19:42:00

Storlek

2 rum och kök
Boarea 54 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
I Stockholm Lighthouse bor du i mötet mellan stad och skärgård - ett urbant och unikt boende vid vattnet. Det här är platsen för dig som har höga krav och som inte vill kompromissa, varken med din livskvalitet eller med kvaliteten på ditt boende. Lägenheten har genomgående hög standard, sober skandinavisk stil och husets utformning har ägnats stor omsorg. Balkongen är ett extra rum sommartid, ställ bara upp dörren och ät alla måltider ute i soligt söderläge. Med sitt höga läge är det vidsträckt utsikt över över närområdet samt över Svindersviken och den spektakulära bron. Bostadens hjärta är det välutrustade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror, arbetsbänk i läcker kompositsten och öppen planlösning mot vardagsrummet. Lägenheten rymmer vidare ett sovrum och hall med gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Kvarnholmen har ett attraktivt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Goda kommunikationer med buss till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter. Välkomna på visning!

Interiör

Välkomnande entré med god förvaring, vitmålade väggar i kulör NCS S 0500-N. Golven från Tarkett, Shade Ek, Cream White Plank. Skjutdörrsgarderob Mirro med vit melaminfyllning och vit profil.

Vardagsrummet är väldigt öppet med stora fönster som ger bra med ljus till lägenheten. Den stora balkongen har perfekt söderläge och härlig utsikt! Vitmålade väggar samt golv likt ovan.

Stilrent kök från Vedum med betonggrå luckor. Bra förvaring och goda arbetsytor. Utrustning som finns är induktionshäll, kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt inbyggnadsugn. Samtliga vitvaror från välkända Siemens i rostfritt utförande. Inbyggd spiskåpa från Franke med rostfri front. Lyxig arbetsbänk av kompositsten 30 mm, med planlimmad diskho Intra frame. Köksblandare från Tapwell och stänkskydd cement vit. Arbetsbänken i kompositsten är tillverkad från ett helt stenblock direkt ur berget, tåligt mot värme, fläckar och repor. Behöver aldrig impregneras och är dessutom enkel att rengöra och underhålla.

Sovrum med plats för dubbelsäng eller diverse möblering. Sovrummet har kulörer och golv likt ovan. Garderob från Vedum, handtag matt krom

Badrum med kakel & klinker, mörkgrå med antracit fog. Duschvägg från IDO med klarglas, tvättställspaket Vedum, tvättställsblandare Tapwell, Takduschpaket TVM 7200-160 edition 2 samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vit arbetsbänk i laminat med rak kant och förvaringsskåp från Vedum.

Påkostad lägenhet med tillval om totalt: 53 780kr.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 600 000 kr som utgångspris
Lgh nr
31701
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Balkong i perfekt söderläge! Vidsträckt utsikt över närområdet och vackra Svindersviken.
Avgift
2 970 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, förråd, digital TV, IP-telefoni och bredband.
Andelstal
0,5585
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
375 kr. Driftkostnaderna inkluderar: försäkring 175 kr/mån och hushållsström 200 kr/mån. Dessa kostnader kan variera utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion så ej aktuellt.
Övriga utrymmen:
Det finns cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar. Relaxavdelningen kommer att ha panaoramautsikt över Stockholms inlopp och stad.

Förening

Namn
Brf Silouette
Allmänt:
Föreningen består av tre punkthus med tre trappuppgångar om totalt 130 lägenheter. Det finns 111 garageplatser som ingår i en gemensamhetsanläggning. Uppvärmning sker via fjärrvärme och med vattenburet system. Utöver bostäder kommer brf Silouette att inrymma garage i tre plan, cykelrum, lägenhetsförråd, källsortering och barnvagnsrum. Föreningen kommer även högst upp i tornet att ha en inglasad lounge med bastu och relax för alla medlemmar.
Internet
Föreningen är ansluten till Telia Triple Play vilket ingår i månadsavgiften.
Parkering
Det kommer att finnas garage i tre plan med 111 platser. Kostnad 1150 kr/mån, platser finns ledigt. Hiss går bekvämt från garaget och rakt upp till lägenhetens våningsplan.

Info om övrig parkering på Kvarnholmen:
http://www.kvarnholmen.com/nyheter/nytt-om-parkering-pa-kvarnholmen/

Övrigt

NÄROMRÅDET:
Kvarnholmen har ett centralt läge vid Stockholms inlopp med utsikt mot staden, Djurgården och skärgården. Vattenläget kommer även att tas till vara med den planerande småbåtshamnen vid Svindersviken. Öster om Stockholm Lighthouse breder ett lummigt grönområde ut sig med naturupplevelser, promenadstråk och lekparker. På Kvarnholmen finns det gott om kommunikationsmöjligheter. Bussen tar dig till Slussen under kvarten och med bil går det förstås ännu snabbare. Pendelbåten når Nybrokajen på omkring 20 minuter. På det nya Kvarnholmen blir den gamla spisbrödsfabriken närservicens hjärta. Lokalerna byggs om för att rymma närservice, livsmedelsaffärer och vård. På Kvarnholmen växer ett område fram med restauranger kring kajkanten, service och skola. Via den nya Svindersviksbron som förenar Kvarnholmen med centrala Nacka tar du dig till Nacka Forum på några minuter. I "Stockholm Lighthouse" bor du inte bara i en bostad utöver det vanliga utan i ett landmärke vid Stockholms inlopp. Huset med sin spännande karaktär och moderna arkitektur förmedlar en del av framtiden för området men återspeglar också dess historia. Du befinner dig på Kvarnholmen, stadsdelen på gränsen mellan Stockholm och Nacka. Här erbjuds du både frihet och möjlighet i stadsnära skärgårdsmiljö.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan