Balkong - Påkostad - Perfekt planerad - Attraktivt läge

Lämmelgränd 11, 3tr, Stora Mossen, Stockholm

Pris & Avgift

4 775 000 kr
3 819 kr / mån
Visa bud
  • 4 775 000 kr Av budgivare 1, 2019-05-16 18:56:00
  • 4 750 000 kr Av budgivare 1, 2019-05-16 15:03:00
  • 4 700 000 kr Av budgivare 1, 2019-05-02 13:29:00

Storlek

3 rum och kök
Boarea 71 m²

Såld

Denna bostad är såld
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett luftigt och elegant hem med stora fönster, öppna ytor och påkostad interiör. Lägenheten är helt nyproducerad med solig balkong och avkopplande utsikt mot grönområde. Attraktivt läge i Stora Mossen med närhet till vacker natur, klippbad i Mälaren och stadsliv. Bostadens hjärta är det välutrustade köket. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror, arbetsbänk i läcker kvartskomposit och öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplats finns invid ett stort fönster. Lägenheten rymmer vidare två fina sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Det lyxiga badrummet är helt klätt i exklusiv keramik med marmorutseende (Marmoker Statuario Grigio Matt). Det finns har badkar och tvättutrustning. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Lägenheten säljs på ritning och snabbt tillträde möjligt!

Interiör

För komplett information kring köks- och badrumsinredning samt husets övriga ytskikt läs mer i informationsbladet "Rumsbeskrivning - Produktlista" som finns under fliken dokument här ovan. Mycket påkostad lägenhet med extra tillval om 99 336kr.

Några exempel på tillval:

Kök
- Bänkskiva kök, Kvartskomposit Venato Bianco
- Diskbänksplåt, Intra Horizon HZ815DM (Kvartskomposit)
- Kakel/stänkskydd, Casalgrande Marmoker Statuario Grigio Lucido 490x590

Badrum
- Klinker, Casalgrande Marmoker Statuario Grigio Lucido 150x150
- Kakel, Casalgrande Marmoker Statuario Grigio Lucido 295x590

För resterande tillval såsom spotlights, innerdörrar, socklar samt bänkskiva badrum, se bifogad lista.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
4 775 000 kr som utgångspris
Lgh nr
51302
Rum
3 rum och kök
Boarea
71 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Stor balkong om 8kvm i soligt söderläge!
Avgift
3 819 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-tv & lägenhetsförråd.
Andelstal
1,1175
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
678 kr

Byggnad

Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion så ej ännu utförd.
Övriga utrymmen:
Det finns återvinningsrum, cykelrum samt barnvagns- och rullstollsföråd. Samtliga bostäder kommer att ha ett förråd i entréplan. Postboxar i entréhall och tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr.

Förening

Namn
Brf St 167, Stora Mossen
Allmänt:
Föreningen registrerades av Bolagsverket den 20 september 2016 och består av 5 flerbostadshus med 90 st bostadslägenheter. Föreningen har individuell mätning av varmvatten i varje lägenhet som debiteras separat. Ett gemensamt abonnemang för el/belysning tecknas av föreningen. Individuell mätning av elförbrukning i lägenheterna och debiteras sen separat. El-central med automatsäkringar och jordfelsbrytare i lägenhet. Alla lägenheter har tillgång till ett lägenhetsförråd med nätväggar.
Internet
Digital- TV, IP-telefoni och bredband, leverantör Com Hem. Bredbandsuppkoppling samt ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.
Parkering
Det kommer att finnas 34 garageplatser samt 20 öppna platser att hyra. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal. 2 st laddplatser för elbilar.

Övrigt

Här bor du nära allt det bästa Bromma har att erbjuda, husen ligger invid ett skogsparti så det finns gott om naturliga lekplatser och stråk för promenader eller löpturer. Du har nära till vattnet med uteserveringar och klippbad på sommaren, vill du inte cykla eller gå tar du bara tunnelbanan. Vill du njuta av vackra parker under promenaden styr du kosan mot Ulfsunda Slott.

På några minuter tar du dig till Stora Mossens tunnelbanestation, därifrån går Gröna linjen till Alvik och vidare in mot city. I Alvik finns även tvärbanan. Med buss tar du dig till Bromma flygplats på 40 minuter och det tar bara en kvart till Bromma Blocks. Kommunikationerna kan inte bli bättre.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.