Attraktivt läge - Balkong - Perfekt planerad - Hög standard

Storseglet 51, vån 3, Vegastaden, Haninge

Pris & Avgift

1 695 000 kr
1 893 kr / mån

Storlek

1 rum och kök
Boarea 33 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Välkommen till en uppvisning i modern arkitektur - ett luftigt och elegant hem med påkostad interiör. Här bor men lugnt, fridfullt och ändå nära allt man kan önska. Bli först att flytta in i denna nyproducerade och rymliga 1:a, lägenheten säljs på ritning och tillträdesdag är 10 juli 2019. Brf Las Vega är boendet för dig som har höga krav och som inte vill kompromissa, varken med din livskvalitet eller detaljer. Bostaden andas hög kvalitet och husets utformning har ägnats stor omsorg med stora takterrasser och skifferfasader. Lägenheten har härlig balkong, så ställ sommartid bara upp dörren och ät alla måltider ute. Bostadens hjärta är det välutrustade köket från Vedum. Här trivs garanterat den som gillar att laga mat med förstklassiga vitvaror från Siemens. Köket har stilrena antracitgrå köksluckor och köksblandare från Tapwell. Luftigt vardagsrum med plats för soffa, säng och matplats. Inbjudande hall med gott om förvaring. Lyxigt badrum med stilren kakel/klinker. Glasdusch från Ifö, kommod från Vedum samt kombimaskin tvätt/tork från Siemens. Suveräna kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden! Kort promenad till pendeltåget, med ca 25 min restid till storstadspulsen. Vidare för den som ska till Handen, Skogås eller Farsta finns bra busskommunikationer.

Interiör

Med genomgående vitmålade väggar och golv i vacker mattlackad ekparkett från Kährs skapas en bra grund när du ska inreda ditt nya hem.

Påkostat kök från Vedum med stilrena antracitgrå köksluckor och köksblandare från Tapwell. Vitvaror i rostfri design från välkända Siemens som inkluderar kyl/frys, glaskeramikhäll, diskmaskin och inbyggnadsugn.

Lyxigt badrum med kaklade väggar och klinkergolv i olika nyanser i sobert grått utförande. Badrumskommod från Vedum, kranar från Tapwell och kombimaskin tvätt/tork från Siemens.

Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck plats för soffa, matplats och säng. Vidare finner vi en inbjudande hall med generös förvaring i form av två garderober och ett förråd/klädkammare.

För komplett information kring köks- och badrumsinredning samt lägenhetens övriga ytskikt läs mer i informationsbladet "Rumsbeskrivning - Produktlista" som finns under fliken dokument här ovan.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 695 000 kr som utgångspris
Lgh nr
3009
Rum
1 rum och kök
Boarea
33 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Härlig balkong om 4 kvm med förmiddagsol. För exakt väderstreck se bofaktablad.
Avgift
1 893 kr/mån. I avgiften ingår värme, fastighetsunderhåll samt avfallshantering.
Andelstal
0,687
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
495 kr. Driftkostnaderna inkluderar: Försäkring 125 kr/mån, kallvatten 77 kr/mån, varmvatten 118 kr/mån och hushållsel 175 kr/mån. Avläsning av hushållsel, kall- samt varmvatten sker genom separata mätare i varje lägenhet. Dessa kostnader varierar utifrån egen användning och förbrukning.

Byggnad

Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja
Energideklaration
Nyproduktion så ej ännu upprättad.
Övriga utrymmen:
Barnvagns- och rullstolsförråd finns i varje trapphus i entréplan samt cykelförråd på innergård. Föreningen har tre stora takterasser som erbjuder sol hela dagen! Lägenhetena har inga externa förråd utan detta utrymme finns i respektive lägenhet.

Förening

Namn
Las Vega
Allmänt:
Föreningen kommer att bestå av 103 lägenheter om totalt 5329 kvm BOA. Las Vega är bostadsrättsföreningen med fokus på gemenskap, hållbarhet och detaljer. Med sina välplanerade lägenheter, bokaler och stora takterrasser blir det ett boende som andas möjligheter. Två av gavelfasaderna får ett vackert ljusspel, drivet av el från takets solceller. Fasaden består av hållbart material som skiffer och glas. I kvarteret anläggs tre härliga takterrasser på totalt 300 kvadratmeter. Här når solen in under hela dagen och terrasserna öppnar för samvaro med grannar och vänner. Den sydligaste terrassen får en stor soltrappa, den största terrassen ger plats för lek och fester och den mindre är perfekt för grillning och långa middagar. Från golv till tak och in i minsta detalj är allt mycket välplanerat. Las Vega får fina entréer, genomtänkt belysning och snygga detaljer i mässing.

Debitering av vatten och el
Avläsning av hushållsel, kall- samt varmvatten sker genom separata mätare i varje lägenhet. Uppskattad kostnad är: varmvatten 43 kr/kvm/år, kallvatten 28 kr/kvm/år, se mer info under avsnitt 3 i föreningens ekonomiska plan.
TV
Föreningen har gruppanslutning till ComHem som inkluderar bredband 100/100, TV och telefoni. Detta tillkommer på månadsavgiften som ett obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån.

Övrigt

En ny stadsdel växer fram i Haninge. Här kommer det finnas skolor, parker och gym. I området planeras det för en idrottsanläggning och ett kommunalt allaktivitetshus. En mix av fristående och kommunala skolor ger stor valfrihet inom utbildningsområdet och inom de närmaste åren ska det byggas ytterligare sex till åtta förskolor och en helt ny F-9 skola. Det är lätt att bo i Vegastaden. På gångavstånd finns handelsplatsen Port 73, Länna Köpcentrum och Ica Maxi. Cirka tio minuters cykelväg bort ligger Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Där ligger också kommunens kulturhus och bibliotek, liksom Handens närsjukhus med vårdcentral och närakut.

Vega är stadsdelen med närhet till naturreservat, skogar och vatten. Ett stenkast bort ligger Rudan naturreservat med motionsspår, bad och fiske. Under vintertid anläggs skidspår. Norrut kan du bada i Drevviken och på cykelavstånd ligger Tyresta nationalpark med hela fem mil fina vandringsleder, några lämpliga för hela familjen med picknick- och grillplatser längs vägen. Söderut når du Haninges fantastiska skärgård. Från Dalarö och Årsta havsbad kan du ta båt ut till bland annat Utö som är en av skärgårdens mest välbesökta ö.

Stadsdelen växer fram med fart. Med pendeltåg, bil och buss tar du dig lätt till och från Vega. Från den nya pendeltågsstationen som blir klar till våren 2019 tar du dig till storstadspulsen på cirka 25 minuter. För dig som ska till Handen, Skogås eller Farsta finns bra busskommunikationer. Den nya av- och påfarten till motorvägen gör resan med bil ännu smidigare.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan