Gavel - Attraktivt läge - Ljus - Anno 1936

Brålunden 12, 1tr, Nockeby, Stockholm

Pris & Avgift

1 995 000 kr
2 219 kr / mån

Storlek

1 rum och kök
Boarea 37 m²

Visningar

Kontakta mäklare för visning
08-40020030
Stilfull funktionalism möter modern design i denna välplanerade lägenhet. Njut av att bo i Nockebys villaidyll, nära allt! Bostaden har ett attraktivt gavelläge i en vacker fastighet från 1936. Det fina läget och den perfekta planlösningen gör att ljuset flödar in genom lägenhetens stora fönster. Planlösningen kunde inte vara mer funktionell, här är varje yta väl utnyttjad. I lägenheten möts det bästa av dåtida byggnadskonst och nutida bekvämlighet. Interiören är elegant och sober med ljusa kulörer och vackra trägolv. Vardagsrummet är ett trivsamt sällskapsrum med luftig yta och två stora fönster. Köket har moderna vitvaror och plats för matbord. Helkaklat badrum med badkar. Vidare finner vi en inbjudande hall med god förvaring. Från denna lägenhet har du lika nära till ett rikt uteliv som till grönska. Här bor du med omedelbar närhet till kultur, butiker, restauranger och Sthlm City. Goda kommunikationer med Nockebybanan finns strax runt hörnet, liksom natursköna stråk utmed Mälarens strandpromenader.

Interiör

Inbjudande entré och hall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns garderobsvägg för förvaring och hallen leder vidare in till vardagsrum, kök och badrum.

Kök med goda arbetsytor och bra förvaring. Utrustning som finns är spis, kyl/frys samt ugn. Köket har en smakfull kombination av dagens moderniteter samt äldre charm i form av bevarat skafferi och furugolv. Plats för ordentligt matbord.

Härligt vardagsrum med rymd, ljusa färger och genomgående parkettgolv. Det luftiga rummet gör det enkelt att möblera och skapa ett rum att trivas i. Två stora fönster med utsikt mot framsidan och grönområde. Klädkammare för god förvaring.

Badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Övrig utrustning är badkar, tvättställ och toalett.

Fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 995 000 kr som utgångspris
Lgh nr
213
Rum
1 rum och kök
Boarea
37 m²
Areakälla
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Avgift
2 219 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, vinds- & källarförråd.
Andelstal
3,198
Pantsatt
Nej
Övrig driftkostnad
325 kr. Driftskostnaden inkluderar försäkring 125kr/mån samt hushållsel 200kr/mån

Byggnad

Byggår
1936
Uppvärmning
Bergvärme + oljespets
Hiss
Nej
Övriga utrymmen:
Det finns tvättstuga och cykelförvaring på gården.

Förening

Namn
Brf Ordstävet 1
Allmänt:
Föreningen innehar tomträtten Ordstävet 1 med adress Brålunden 10-12 i Bromma. Föreningen består av 17 st bostadsrätter om totalt 1157 kvm. Huset uppfördes 1936 och ligger högt och vacket belägen. Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Tomträttsavtalet med Stockholm stad gäller till och med 2022-03-31. För historiskt och planerat underhåll se bifogad årsredovsning för 2018. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring.
Överlåtelseavgift
1 163 kr debiteras av Köpare
Pantsättningsavg.
465 kr
TV
Kabel-tv via ComHem, debiteras särskilt.
Internet
Bredband via ComHem, debiteras särskilt.

Föreningen har precis installerat fiber från IP-Only. Beslut är taget att förmånlig gruppanslutning ska gälla alla medlemmar från september 2019. Hastighet på bredbandet beräknas bli 100 Mbit/s och till en kostnad på ca 185 kr/mån, detta är en obligatorisk kostnad som adderas på månadsavin. Då föreningen ännu inte tecknat exakt avtal med leverantör kan månadskostnaden och hastigheten variera utifrån ovanstående information.
Parkering
Gratis parkering finns på närliggande gator.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan