Modern design - Altan - Påkostad interiör - Villaidyll

Avmätarvägen 1D, Stureby, Stockholm

Pris & Avgift

6 950 000 kr
3 853 kr / mån

Storlek

5 rum och kök
Boarea 110 m²

Visningar

Sön 16 juni 13:00-13:45
Öppen visning - Välkomna!
Modernt och miljöanpassat parhus i hållbar skandinavisk design. Idylliskt läge i attraktiva villakvarter. Här bor man mitt i en grönskande villastad bara tio minuter från Söder. Parhuset vi här presenterar ligger mitt i hjärtat av Stureby, högt och fritt med vidsträckt vy över stadsdelen. Huset disponeras i två- och en halvvåning och med privat altan. Arkitekturen är modern och stilfull, med stående träpanelsfasad, stora fönsterpartier samt en sober inredning. Entréplanet, som även rymmer tvättdel med dusch, har en öppen planlösning med generöst tilltagna och lättmöblerade sällskapsytor, kök med köksö som gränsar av, matplats för fyra-sex personer och utgång till altanen, väl tilltagen för både utemöblemang och blommor. På övervåningen finns tre sovrum, badrum med badkar och gemensam hall med garderober. Högst upp ligger ett vindsrum med god förvaring och panoramafönster. Materialen och utrustningen är av högsta tänkbara kvalitet och kommer från leverantörer som Kährs, Siemens, Nibe, Duravit m fl. Vattenburen golvvärme och ljusa vitpigmenterade trägolv i mattlackat utförande. Kök med finslipad belyst natursten ovan diskbänk och ljusa, välinredda badrum som bägge har matta klinkergolv som kombinerats med ljusgrå natursten. Till boendet hör parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Det är som att bo bekvämt i en egen villa - men med bostadsrättens alla fördelar. I avgiften ingår: kallvatten, bredband fiber 100/100 Mbit/s, Tv grundutbud lagom, bredbandstelefoni (Telia triple play), sophantering och parkeringsplats. Välkomna på visning!

Interiör

Entréplanet har en inbjudande hall med sällskapsytorna i fonden. Klinker på golv och garderob för avhängning.

Lyxigt badrum med golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar med plattor i kulör lika golv, spegel på vägg ovan handfat. Vid dusch har väggar ljusgrå natursten. Tvättpelare från Siemens, tvättställ och WC från Duravit. Infällda downlights i tak.

Specialritat kök med köksö och vägguppställning, släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör. Rumshöga snickerier och bänkskivor i rostfritt stål med stänkskydd i ljusgrå natursten. Integrerad LED-belysning under fläkt. Vitvaror från Siemens - helintegrerad kyl, frys och diskmaskin, varmluftsugn och infälld induktionshäll. Fläktinsatsen är inbyggd.

Vardagsrum med fönster i olika vädersträck, plats för både soffgrupp, TV-hörna och matsalsmöblemang. Trappa i trä vitmålad upp till övervåning och ljusa vitpigmenterade trägolv i mattlackat utförande. Stort glasparti ut mot upplåten altan om 12m², som gjord för sommarens uteliv. De boende har självklart även tillgång till gemensam tomtyta direkt utanför terrasserna. Entréplan har vattenburen golvvärme.

MELLANPLAN:
En fin trätrappa leder upp till mellanplanet, tre ordentliga sovrum, badrum med badkar och gemensam hall med garderober. Genomgående ljusa vitpigmenterade trägolv i mattlackat utförande.

Badrummet har utrustats med golv i matt, ljus klinkerplatta. Väggar klädda med plattor lika kulör som golv. Vid badkaret kläs väggar med ljusgrå natursten. Specialtillverkade spegelskåp ovan handfat med plats för förvaring. Tvättställ från Duravit. Vägghängda WC-stol från Duravit. Infällt badkar med front i ljusgrå natursten. Tvättställs- och badkarsblandare i kromat utseende, takdusch till badkar. Elburen handduksstork. Infällda downlights i tak, samt infälld LED-belysning i tak vid badkar. Mellanplan har vattenburen golvvärme.

VIND:
Högst upp ligger ett vindsrum med panoramafönster, där du bestämmer vad rummet skall användas som - bibliotek, kontor, lekrum. Mycket god förvaring i förråd som angränsar till rummet. Rummet har snedtak, vattenburen radiator och gavelfönster.

Fakta

Typ
Bostadsrättsparhus
Pris
6 950 000 kr utgångspris
Lgh nr
1D
Rum
5 rum och kök
Boarea
110 m²
Areakälla
Enligt bostadsrättsföreningen
Balkong
Härlig uteplats om ca 12m². Uteplatsen är upplåten mark dvs. den tillhör endast denna bostadsrätten.
Avgift
3 853 kr/mån.
Andelstal
16,667
Pantsatt
Ja
Övrig driftkostnad
1 500 kr. Driftskostnaderna inkluderar: Hushållsel /uppvärmning 1100 kr/mån & Försäkring 400 kr/mån.

Byggnad

Byggår
2017/2018
Byggnadstyp
2½-plan
Uppvärmning
NIBE frånluftsvärmepump
Hiss
Nej
Övriga utrymmen:
Det finns parkeringsplats och tillgång till gemensam trädgård.

Övrigt

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN:
Föreningen registrerades hos bolagsverket 2014-12-30 och består av 6 bostadsrätter i form av 3 parhus. Eftersom bostäderna byggdes 2017/2018 utgår ingen fastighetsskatt de första 15 åren. Nybyggnadsstandarden gör även att underhållskostnaderna kan hållas låga under lång tid. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsändring eller renovering av sina hus. Varje boende har en egen frånluftsvärmepump av typen NIBE 750, vilket gör att varje familj själva smidigt kan styra sina egna uppvärmningskostnader. Värmepumpen är installerad med vattenburen golvvärme i bottenplattan, vattenburen golvvärme på övervåning samt vattenburen lågtemperaturradiator på vindsplanet.

TV & BREDBAND:
Fiberanslutning via Telia: Bredband fiberLan 100/100 Mbit/s, Tv grundutbud lagom, samt Bredbandstelefoni (Telia triple play) ingår i månadsavgiften. Kat6-uttag med dragning från mediaskåp finns i alla sovrum, samt på vind och i vardagsrum. Tv-box och smart router följer med parhuset.

NÄROMRÅDE:
Med sina grönskande lummiga blomsterfyllda tomter, lätta kuperade terräng och välhållna 20-talshus blandat med modernare arkitektur känns Stureby verkligen som en klassisk trädgårdsstad. Nu är den i förvandling men utan att charmen försvinner. Generationsväxlingen de senaste åren har nämligen gjort att området fått nytt liv. Trettio procent av stadsdelens cirka 6 500 invånare är under 24 år, drygt 54 procent mellan 24 och 64 år så här finns alltså både gott om barnfamiljer men även mer blandade åldersgrupper.

På Avmätarvägen bor du lugnt och rofyllt men har nära till precis allt Stureby/Enskede kan erbjuda.En liten bit bort ligger BEA ICA Kvantum, en stor välsorterad livsmedelsaffär. På gångavstånd ligger ett antal bra skolor och flera förskolor. I en radie av en kilometer hittar du också en mängd utmärkta restauranger, allt från pizzor, thaimat och sushi för avhämtning till mysiga kvarterskrogar.

I närheten av husen ligger välbesökta Hemskogen, gränsen mot Enskedefältet som sedan binds samman med Svedmyraskogen med joggingspår, pulkabacke och stigar som slingrar sig genom terrängen. Det är också smidigt att cykla in till city - på drygt tjugo minuter via cykelvägarna trampar du över broarna till Söder och Gamla Stan. Även perfekta kommunikationer med under 10 minuters promenad till Svedmyra T-banestation som snabbt tar dig var du vill i staden.

Ansvarig mäklare

Peter Eliases

076-0120030
08-40020030
peter@esthlm.se

Presentation

Peter Eliases blev 2007 utsedd till Sveriges bästa mäklare efter att ha sålt bostäder för 200 miljoner kronor och omsatt 7,1 miljoner kronor i nettoarvoden. En exceptionell bedrift enligt Dagens Industri då få mäklare omsätter mer än 4 miljoner kronor i arvoden.
Samma år blev Peter Eliases listad som en av Sveriges ”101 Supertalanger” av Veckans affärer i konkurrens med namnkunniga personer som Zlatan Ibrahimovic och Anders Borg.

Peters framgångsfilosofi är att alltid hålla en hög servicenivå och bygga långvariga kundrelationer genom att göra både säljare och köpare ”extremt nöjda”. Han inledde sin mäklarkarriär 2004 och har sedan dess suttit med i Notars ledningsgrupp, startat upp flera notarkontor, Eklund Stockholm New Yorks Södermalmskontor, samt drivit det egna mäkleriet ELIASES STHLM.

I dag förmedlar Peter bostadsrätter och villor med Innerstan samt Söderort som specialområden och eftersom han en gång började sin mäklarbana i Älvsjö har han stor kunskap om den stadsdelen med omnejd. Privat bor Peter i Mälarhöjden och hans intresse för företagsekonomi och finansiering resulterade 2011 i en master of science-examen på Stockholms universitet.

Intresseanmälan